FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin
Paracord

Paracord

Paracord on lujaa laskuvarjonarua, jonka vetolujuus on 249 kg. Sen halkaisija on 4 mm. Sitä alettiin käyttää aluksi toisen maailmansodan aikoihin Yhdysvaltain armeijan laskuvarjoissa. Sotilaat käyttivät paracord-narua varusteiden korjaamiseen, varakengännauhoina tai leiriytymismajoitusten rakentamiseen. Sotilaat alkoivat tehdä rannekkeita paracordista, joten heillä oli punottuna aina mukana lujaa narua. Tapa siirtyi retkeilijöiden, metsästäjien ja survival-harrastajien pariin.

Paracord-rannekkeet ovat näyttävän näköisiä, ja mukanasi on aina kestävää narua, jota voit hätätilanteessa käyttää. Paracord on 100 % nylonia. Sen päät voi polttaa ja sulattaa niin että se ei purkaannu. Siinä on seitsemän sisälankaa, joista jokainen on punottu kolmella ohuemmalla langalla. Se ei lahoa eikä haurastu. Sisälankoja voi purkaa ja käyttää vaatteiden ja varustusten korjaamiseen tai vahvistamiseen sekä hätätapauksessa kalastussiimana. Paracordista tehdään nykyisin rannekkeita, vöitä, avaimenperiä ja teräaseiden käsilenkkejä tai koristeperukkeita. Hyvä lahja retkeilijöille, veneilijöille, metsästäjille ja kalastajille. Voit ripustaa riippukeinun ja käyttää majoitteiden vahvistamiseen.

Kun tilaat paracord-rannekkeen, ilmoita kämmenen ympärysmitta rystysten kohdalta sekä ranteesi ympärysmitta niin valmistan juuri oikeankokoisen rannekkeen sinulle (ei koske joustavaa ranneketta).


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/41/luusolmu/public_html/templates/stone1/html/com_k2/default/category.php on line 254

TILAUKSET

 

Tilaukset sähköpostilla petteri@luusolmu.fi tai soittamalla 040-5918 324.

Copyright © Sogo Budo Silenius 2016. All Rights Reserved.